Pronájem Jednopokojový, Minsk, Minsk, Belorusko, Internacionalnaya str., 1

Pronájem - Cod. 27517

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 56 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

popis ubytování
Budova je tzv Stalinka s tlustými interiérových a exteriérových stěn, velmi vysoké stropy a prostorných apartmánech. vstupní objekt střeží dveře s kódovým zámkem. Byt vstupní dveře je dvojí - jedna část vyrobena z kovu a ten druhý je dřevěná. Dveře má 2 zámky pro vaši bezpečnost. Byt se skládá ze 2 oddělených místnostech. V obývacím pokoji je velká rohová pohovka (180x220cm) s křeslem, konferenčním stolkem, televizí s videem a telefon. Z obývacího pokoje můžete vstoupit na balkon. Ložnice má queen-size postel (160x200cm), zrcadlové dveře šatní skříň a toaletní stolek se zrcadlem. Koupelna má velkou vanu s vestavěným sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem, WC mísy a pračkou. Otevřená kuchyň zcela vybavena lednicí, sporákem s troubou, varná konvice, nádobí, stůl s 6 stolice. K dispozici je prostorná otevřené parkoviště ve dvoře. Jako Byt se nachází v historickém centru města, stavba je osvětlena z ulice, že důvod, proč všechna okna v bytě jsou žaluzie s závěsy. Podlaha je dřevěná a byt je velmi útulný, teplý a lehký.
Umístění
Byt se nachází v historickém centru Minsku. Objekt je chráněn vládou jako historická památka. Velice výhodná dopravní spojení s autobusových a trolejbusových linek - zastávky jsou doslova pod budovou. Malý obchod s potravinami se nachází v přízemí budovy. Nachází se pouhých 150 m od Nemiga City Center Store, kde si můžete koupit suvenýry, oblečení, jídlo a nápoje, mají svačinu, změní své peníze a tak dále. 300 metrů daleko od městské rady, Střední katedrála, Palác republiky, muzeum historie druhé světové války a Palác odborů. Můžete také najít v blízkosti centrálního obchod s potravinami a státní obchodní dům, kde si můžete vyměnit peníze a udělat si nákupy. 50 m od nejstaršího požární stanice, která je nyní muzeum. 7 minut chůze k Down Town "Troickoe Predmestie". V blízkosti se nachází hotel "Minsk", hlavní pošta, McDonalds a Belavia kancelář. Všude kolem najdete mnoho kaváren, barů, fast-potravin a restaurace s běloruskou kuchyně.
městskou hromadnou dopravou
Autobus: 23,24,38,50,57,63,65,73
Trolejbus: 9,12,13,14,21,29,39,40,46,53,56,57
Stanice metra: "Nemiga" (Avtozavodskaya linka).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB